maanantai 27. syyskuuta 2010

Syyskokous pidettiin


Yhdistyksemme syyskokous pidettiin eilen iltapäivällä kerhotalolla. Sää oli lauantaista muuttunut sopivan syksyiseksi.
Kokous hyväksyi toimintasuunnitelman pienillä mutinoilla. Tiedotuksen avoimuutta perättiin ja, puheenjohtajana toimineen Jorman tulkitessa, päädyttiin tiedotussuunnitelmaan sisällytetty velvoite esittää toimikuntien tiedotteet puheenjohtajalle ennen esillepanoa tulkita siten, ettei se koske juoksevien, jo sovittujen, asioiden hoitoa. Johtokunnan puheenjohtaja ja muutama muukin kokouksen osanottaja vastusti innokkaasti jonkun esille nostamaa ajatusta syys- ja kevätkokousten pöytäkirjojen laittamisesta yhdistyksen nettisivuille nähtäville. Heli Ahola muisti, onneksi, että tästä oli jo edellisessä syyskokouksessa päätetty, mutta päätöstä ei ole koskaan pantu toimeen. Nyt näin päätettiin yksimielisesti tehdä.
Kokous päätti pitää maksut ennallaan, paitsi nosti sähkön perusmaksun 20 euroon, ja vahvisti sitten talousarvion vastaavalla muutoksella sähkömaksujen kohdalla.
Puheenjohtajaksi vuodelle 2011 valittiin Seija Marteva. Vastaehdokkaita ei ilmaantunut. Johtokuntaan valittiin kahdeksi vuodeksi erovuoroisten tilalle Anu Brotherus, Kalevi Lehikoinen ja Tero Lintanen sekä vuodeksi varajäseniksi Vesa Jurvanen, Lassi Lager ja (Juha) Nipa Nieminen.
Tilintarkastajiksi valittiin entiset paitsi varalle Timo Pekkonen ja Mauri Kymäläinen.
Toimikuntiin valittiin suuri joukko ihmisiä, suurelta osin entisiä aktiiveja, mutta joitakin ilahduttavia uusia vapaaehtoisiakin löytyi. Saunatoimikuntaan valittiin, lukuunottamatta Markkua, joka jäi pois, entiset Timo, Kalevi, Riikka ja Pauli sekä uutena Pirjo. Uutena ryhmänä nimitettiin kerhotalon remonttiryhmä, johon tuli johtokunnan jo asiaa käsitelleitä jäseniä sekä Mikko ja Risto.
Tunnin vilkkaan kokouksen jälkeen osanottajat hajaantuivat mökeilleen valmistelemaan syysmuuttoa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti