lauantai 7. elokuuta 2010

Pakilan Poikien perinteinen saunailta

Eilen oli jalkapalloveikkauksen päättäjäisiksi saunailta, johon osallistuivat lähes kaikki veikkaukseen osallistuneet. Ohjelmassa oli saunomista, ruoka ja musisointia. Saunan olivat Klaukkalan miehet tällä kertaa laittaneet oikein sopivasti lämpimäksi. Ruuan taas olivat talkoilla tehneet Pauli P, Nalle, Kalevi ja Jore. Kastiketta tehdessä oli kuulemma käytetty runsaasti konjakkia - ei kuitenkaan kastikkeeseen, mutta se oli silti erinomaista. Ruokana oli savustettua siankylkipaistia.
Kalevi jakoi palkinnot kolmelle parhaiten sijoittuneelle veikkaajalle. Kalevi itse oli osannut ennakoida koko turnauksen voittajamaan oikein, ja mikäs oli tuolla saavutuksella löylyissä polleilla - Espanjan paita päällä.
Syötyä, ja juotua, alkoi spontaani musisointi. Jostain löytyi taas kitara ja saatiin kuulla Mikon bravuurina pari Sepi-talonmiehen kappaletta ja komea soololaulu ilman säestystä.
Sakke intoutui Mikon säestyksellä kaavamaiseen bluesiin, joka välillä tavoitteli suorastaan legendaarisen Bultsin blues 66:n tunnelmia.
Ainakin säestävä vuvuzela-sektio innostui ennen kuulemattomaan metelöintiin, joka varmasti kantoi koko Pakilaan.
Tälle päivälle osui Vantaanjoen kaljakillunta. Jo ennen miesten saunavuoron alkua joessa alkoi olla tungosta: toinen toistaan merkillisempiä kelluntavälineitä kannatteli noin kahtatuhatta kellujaa, jotka meloivat vastatuuleen alavirtaan lumilapioilla, meloilla ja laudanpätkillä.
Mene siinä nyt sitten uimaan, kun joki on täynnä näitä aluksia, joista (pienestä) osasta heitellään kaljatölkkejä ja -pulloja ja vastarannalla on tyttö pissillä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti