tiistai 9. lokakuuta 2012

Syyskokous

Reilu viikko sitten pidettiin yhdistyksen syyskokous. Kokouksessa oli aistittavissa jännitteitä suhteessa uudisrakentamiseen ja kerhotalon laajennukseen sekä johtokunnan ja puheenjohtajan valintaan.
Lopulta kuitenkin Heli Ahola valittiin yksimielisesti jatkamaan puheenjohtajana. Myös johtokunnan valinta oli lopulta yksimielinen. Lähinnä siksi että erovuoroisten ja tai eroamaan ilmoittautuneiden tilalle valittiin lopulta esille noussut ehdokasjoukko kokonaisuudessaan. Tämä tapahtui niin, että ensin valittiin erostaan ilmoittaneen Jorma Mannisen tilalle vuodeksi henkilö, jonka nimeä vaatimattomuus estää minua kertomasta ja sitten erovuoroisten tilalle ne, jotka eivät ilmoittaneet voivansa (edelleen) jättäytyä varajäseniksi ja vastaavasti näin ilmoittaneet varajäseniksi. Äänestyksiä ei siis tarvittu, vaan valinta oli lopulta yksimielinen. Kokouksen puheenjohtajana toimi Jorma Bergholm, joka jatkaa myös johtokunnassa, ja joka muuten oli aika hyvä siinä. Siis syyskokouksen puheenjohtajana.
Toimikunnat jatkavat suurelta osin entisin voimin, saunatoimikuntaan saimme Nipan Kalevin tilalle - hieno juttu.
Kokoukseen oli tehty aloite, jossa epäiltiin mm. suihkurakennuksen ym. laajennuksen tarpeellisuutta. Allekirjoittajia oli neljä ja lisäksi 76 tukiallekirjoitusta eli yhteensä 80 eli noin neljäsosa yhdistyksen jäsenmäärästä. Kokous kävi ajoittain varsin kiivastakin keskustelua aiheesta, mutta johtokunnan vastaus aloitteeseen hyväksytiin lopulta yksimielisesti. Siinä todetaan lyhyesti, että rakentamishanketta selvitetään, ennen kaikkea sen kustannuksia, ja kun kaikki tarpeelliset tiedot on saatu koottua, asia tuodaan yhdistyksen yleiskokoukseen, jossa jäsenet yhdessä päättävät edetäänkö vai ei, ja jos edetään miten.
Kokouksessa tuli esille myös valmistunut kaavaluonnos, jota käsitellään 15.10. 2012 klo 17 alkaen Pakilan kerhotalolla. Kaavasta ja sen yksityiskohdista on käyty "mummoissa" facebookissa vilkasta keskustelua. Lisäksi Mäntypolkulaiset ovat laatineet oman lausuntonsa tonttiensa jakamisesta kahtia. Näyttää siltä, että infotilaisuuteen on tulossa runsas osanottajajoukko. Siellä siis tavataan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti