lauantai 28. huhtikuuta 2012

Vesiriemun päivä

Tänään lauantaina se Pauli taas teki sen taikatemppunsa. Vettä tulee hanasta! Pienen odottelun jälkeen tulee boilerista kuumaakin vettä ja tiskaaminen on, aaahh, niin nautinnollista lämpimällä runsaalla vedellä. Paulin taikatemppu on se, että vesi tuli päälle, eikä juurikaan havaittavia jäätymisvahinkoja ole korjattavana.
Vesi tuli ja pysyy. Mikä ihana tunne. Nyt se alkoi se kesä. Nyt voi vaikka muuttaa kesäksi mökille, kuten monet jo näyttävät tekevän, muuttokuormia kuljettavat täpötäydet autot risteilevät poluillamme.
Aurinko ja vesi on siitäkin ihmeellinen yhdistelmä, että se avaa ihmisiä juttelemaan toistensa kanssa ystävällisesti. Saunan ja haketuspaikan tienoilla liikkuu ystävällisiä, aurinkoisia ja juttelunhaluisia ihmisiä.
Viikonpäästä, 5.5. klo 11 alkaen, on saunatalkoot. Silloin se kesä vasta oikein vauhtiin lähtee, kun päästään saunomaankin. Nähdään talkoissa!

2 kommenttia:

  1. Hei! Kiva on lukea teidän puutarhan kuulumisia. Itse kirjoittelen puutarhapäiväkirjaa myös, siis enemmän kasvien ja puutarhanhoidon näkökulmasta. Samalla kanivyöhykkeelllä ollaan. En ole paljastanut meidän puutarhan nimeä, koska välillä kirjoitan kitkerästi yhdistyksen toiminnasta.

    VastaaPoista
  2. Kitkeryyden sijaan suosittelen avointa ja rehellistä, suoraa kritiikkiä, jonka takana voi seistä omalla nimellään ja blogillaan. Pitemmän päälle rakentava yhteistyö on parempi. Puutarhaelämässä riittää niin paljon hyviä puolia jaettavaksi, ettei pienistä epäkohdista kannata edes välittää. Toivotan kirjoittamisen iloa ja iloitsisin myös linkistä blogiisi, jos Sinulla sellainen on.

    VastaaPoista