tiistai 31. maaliskuuta 2015

Kevätkokous

Toissapäivänä, palmusunnuntaina, ensimmäisenä kesäaikaan siirtymisen päivänä, oli Pakilan puutarhan kevätkokokus. Kokoukseen oli saapunut yllättävän runsaasti osanottajia. Ennakkoarvio petti sen verran, että piti kiireesti asetella lisää tuoleja tulijoille.
Kokous hyväksyi Jorman totutun ripeällä tyylillä toimintakertomuksen ja tilinpäätöksen ym. sääntöjen mukaiset asiat. Lisäksi käytiin läpi rakentamisen suunnittelua ja vaihetta. Todettiin vaihtoehtoisen ja huomattavasti halvemman suunnitelman valmistuneen kerhotalon ja vessojen viemäröimiseksi. Hintahaarukka on jo mahdollisen rajoissa. Seuraavaksi johtokunta selvittää vastaavalla tavalla huoltorakennuksen rakentamiskustannuksia. Kesällä on tarkoitus pitää kehittämispäivä, jossa rakentamisen suunnitelmat ja vaihtoehdot käydään isolla porukalla läpi ja syksyllä sitten, toivottavasti, ollaan niin pitkällä , että tehdään päätöksiä rakentamisesta.
Tultiin Hennan kanssa jo lauantaina mökille. Oli mukavaa pitkästä aikaa yöpyä omassa ihanasti takan lämmittämässä mökissä. Siellä sitä oltiin kuin herran kukkarossa. Kevät näytti puskevan vähän joka puolella tonttia uusia versoja. Kani piru vain oli taas päässyt syömään ruusupenkistä kaikki tulppaanin alut.
Maanantai sitten yllätti takatalvella. Olipa hyvä ettei hanki yllättänyt kokousväkeä, vaan tuisku malttoi aloittaa vasta eilen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti