torstai 12. maaliskuuta 2015

Kylvöaika käsillä

Nyt on käyty puutrhaliikkeessä hiplaamassa siemenpussien rivistöjä. Yhtä ja toista tarttui mukaankin. Pisimpiä esikasvatuksia pitää aloitella jo näin maaliskuussa. Viime vuonna onnistuimme idättämään pikkutaimia  ennätysmääriä. Silloin jossain vaiheessa arvelin, etten enää koskaan kylvä moisia määriä, mutta tässä sitä taas ollaan...
Talvipäivä oli ja meni. Minulta varsinkin meni - vatsatauti näet esti saapumasta paikalle. Osallistujilla oli kuulemma kivaa kuin kultapossukerhossa. Pauli oli ansiokkaasti laatinut perinteisen hernekeiton kahdesta ämpärillisestä herneitä ja muutamasta savustetusta sianpotkasta. Herkullista. Paitsi jos on edellisen yön oksentanut noroviruksen kourissa.
Mökille mennessä oli pieni yllätys, että kaupunki, tai kaupungin sopimusauraaja, oli hyödyntänyt epävirallista "yläparkkipaikkaa" lumen kaatopaikkana. Moista näkyä en ole kohdannut koko mökkeilyaikanani. Eihän tästä pääse koirankusettajatkaan läpi kävelemään. Sopii toivoa, että tämä ei ole käytäntö, kun paikalla joskus taas on käytössä oleva parkkipaikka. Eihän noista lumista sinänsä ole haittaa, vähän sulavan lumen mukana tullutta roskaa, mutta olisi siihen keskelle sentään voinut edes kapean kulkuväylän jättää.
Reipasta kevättä kaikille. Nähdään kevätkokouksessa 29.3.2015 klo 14:00 kerhotalolla!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti