perjantai 5. joulukuuta 2014

Kunnallisaloite siirtolapuutarhojen tueksi

Oulunkylän siirtolapuutarhan puheenjohtaja on tehnyt kunnallisaloitteen asiasta, jota käsiteltiin syksyisessä, jokavuotisessa Hesan siirtolapuutarhojen tapaamisessa kaupungin virkamiesten kanssa: kaupungin lainasta tai takauksesta siirtolapuutarhojen infrahankkeisiin.
Kuntalaisaloitteen tavoitteena on saada kaupungin tuki siihen, että helsinkiläiset siirtolapuutarha- ja kesämajayhdistykset voisivat hakea kaupungin lainaa isoihin rakennus- ja perusparannushankkeisiin tai laitteiden uusimisiin alueillaan. Jos olet Helsingin äänioikeutettu asukas, voit osallistua tämän aloitteen tukemiseen. Mene tähän osoitteeseen klikkaamalla. Sivun alareunasta löydät tukilinkin, jota kautta voit tukea hanketta. Osallistuminen vaatii vahvan tunnistautumisen.esim. pankkitunnuksilla. Pakilalaisia kuten myös muita helsinkiläisiä puutarhureita olisi hyvä saada mahdollisimman paljon aloitteen tueksi.
Isoja investointeja vaativia ovat, esim. meillä Pakilassa, salaojien kunnostaminen ja yhteiskäytössä olevien rakennusten perusparannukset ja rakentamiset sekä viemäröinti.
Toiveena on, että kaupungin lainan avulla perusparannukset voidaan toteuttaa niin, ettei kenenkään tarvitse luopua mökistään niiden takia. Kaikki siirtolapuutarhurit eivät pysty osallistumaan suurten yhteishankkeiden rahoittamiseen, jos rahoitustarve pitää kattaa lyhyen ajan sisällä jäseniltä kerättävillä huomattavilla rahasummilla. Lainan saanti helpottaisi huomattavasti Pakilan edessä olevaa viemäröinti- ja huoltorakennushaankettamme.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti