torstai 25. joulukuuta 2014

Joulupäivän hurmaa

Talvi on alkanut ja hiihtokausi. terveisiä talven ensimmäiseltä Paloheinän lenkiltä. Ladut ovat kunnossa ja sää oli paras mahdollinen: pakkasta kymmenkunta astetta, auringon paiste ja suksen luisto ja pito kuin unelma. Talven aletttua on samalla alkanut päivän pidentyminen, mikä pidemmän päälle merkitsee talven loppumista. Siinä ei kuitenkaan ole mitään suremista, sillä ennen sitä ehtii kyllä hiihtämään, ainakin toivottavasti, ihan tarpeeksi.
Kumma juttu, että vastaava tilanne toisella laidalla vuoden pyörää, juhannuksena, kun kesä oikeastaan vasta oikeasti alkaa ja samalla päviän lyhentyminen, ei herätä samalla tavalla lohdullisia mielikuvia, vaan ankean ajatuksen syksyn ja pimeän ajan vääjäämättömästä lähestymisestä. Toisaalta, ennen sitä siinä kyllä on kokonainen kesä välissä.
Pitäisikö tästä siis oppia jotain syvällisempää elämästä ja onnesta? No ehkä tämä: hauskaa on, kun lopettaa turhan murehtimisen ja keskittyy nykyhetkeen.

1 kommentti:

  1. Air Jordan 20 Retro Game - Air Jordan 20 Retro
    This air jordan 18 stockx online free shipping product 메이저 is made in Israel. Air Jordan 20 Retro Game If you have an 야구분석 alternative version, Type: Game CartridgeColor: air jordan 18 stockx cheap AirColor: show to get air jordan 18 retro yellow AirRotation: 90 Degrees

    VastaaPoista