lauantai 22. toukokuuta 2010

Kuinka yllättävä tämä kevätsää voikaan olla. Kylmän rintaman tulosta oli kyllä tietoa, mutta että rakeita! Lauantaiaamu oli vielä helteinen ja omenapuut kukkivat kauneimmillaan. Mitä mainioin talkoosää. Nyt, tätä kirjoitettaessa, ovat omenan kukat osittain raesateen turmelemat ja lämpötila huomattavan paljon lähempänä ajankohdan keskiarvoja.

Pakilan talkoot kerästivät taas ahkeraa talkooväkeä nauttimaan ahertamisesta yhteisten alueiden kunnostamisessa, toistensa seurasta ja tietysti myös hyvästä talkookestityksestä. Talkooväki näyttää noudattavan perinteitä myös siinä mielessä, että naiset kerääntyvät kerhotalolle siivoamaan ja laittamaan ruokaa sekä tekemään erilaisia puutarhatöitä puistoalueilla.

Miehet taas näytävät viihtyvän varaston työkalujen ympärillä ja kärräämässä erilaisia tavaroita ympäriinsä. Tai sitten hakkaavat nauloja seiniin ja purkavat ja hajottavat aiempia rakenteita. Välillä miehet seisoskelevat ringissä ja keskustelevat töistään.


Parasta kuitenkin, ja yhteistä kaikille on ruokatauko, jolloin nautittiin tälläkin kertaa hyvää ja ravitsevaa keittoa rattoisasti rupatellen.

Lisää talkookuvia: linkki.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti