maanantai 14. joulukuuta 2009

Tulipalo Pakilassa


Joulukuun 10. päivä yöllä on tapahtunut kauhea onnettomuus Pakilan siirtolapuutarhassa: Jasmikepolun mökki numero 312 on palanut. Palo syttyi toistaiseksi tuntemattomasta syystä torstain ja perjantain välisenä yönä (http://yle.fi/alueet/teksti/helsinki/helsinki/2009/12/siirtolapuutarhamokki_paloi_pakilassa_1257391.html). Oheiset kuvat on otettu sunnuntaina 13.12. 2009.
Paloa epäillään tuhopolttajan työksi (http://www.iltasanomat.fi/uutiset/kotimaa/uutinen.asp?id=1809824). Pakilassa kuitenkin ounastellaan, että tämä epäilys ei pitäisi paikkaansa.
Huhun mukaan omistajilla, jotka vasta hiljattain olivat mökin hankkineet, ei ollut palovakuutusta.
Tästä syystä Pakilassa harkitaan heidän auttamistaan esim. keräyksellä ja mahdollisesti talkooavulla mökin korjauksessa. Ystävämme ja myötäpuutarhurimme Jurvasen Vesa on ottanut asiaa hoitaakseen. Täytyy ensin selvittää, onko asioiden laita todella niin onneton, kuin huhu kertoo. Kunhan palaneen mökin omistajien kanssa on saatu puhuttua ja asia saadaan byrokratian ja pykälien mukaiseen järjestykseen, siitä kerrotaan lisää. Pakilan talkoolaisten suuren määrän ja myötätunnon tuntien uskon, että apu tulee tarvittaesa olemaan laajaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti