sunnuntai 8. huhtikuuta 2018

Paluu bloggaaamaan

Rakkaat kanssapuutarhurit,
onpa aikaa päässyt vierähtämään ilman päivityksiä tällä sivulla. Voin paljastaa syyn hiljaisuuteen: olin puheenjohtajana monessa asiassa sidottu, joko vaitioloon, koska yksittäisiä henkilöitä tai mökkejä koskevia asioita  ei voi käsitellä, koska ne ovat luottamuksellisia tai sitten koin, ettei ole sopivaa käsitellä julkisesti asioita, jotka olivat yhdistyksellä vielä kesken käsittelyn. Ei olisi sopinut puheenjohtajan tasapuoliseen rooliin tuoda keskeneräisiä asioita muille forumeille.
No, nyt olen taas vapaa kirjoittamaan mitä lystää ja aion nauttia siitä. Muutenkin nyt eläkkeelle päästyä aion noukkia surutta rusinat pullasta. Eläköön nytku-elämä, tervemenoa sitku-elämä!
Tänään pistäydyttiin mökillä taimia kastelemassa ja kukas siellä kukkiikaan pihassa! Jouluruusu lumen keskellä kukassa yhtäaikaa lumikellojen kanssa. Mikä suloilmestys keskellä kuolleita viimekesäisiä perennan lehtiä.




Lähes viidenkymmen vuoden jälkeen olen elvyttämässä lintuharrastustani. Siinäkin on tarkoitus vain noukkia rusinat pullasta ja antaa vakavampien harrastajien ryppyotsailla ja tehdä tiedettä. Ohessa pari kuvaa tänä keväänä tapaamistani kaunokaisista. Birdlifen 100 lajia haasteessa ollaan menossa kohdassa 82, kevätmuuton alettua lajeja on alkanut tulla kiihtyvään tahtiin.


1 kommentti: