perjantai 9. marraskuuta 2012

Kannanotot perillä

Mäntypolkulaisten yhteinen kannaotto tonttiensa "vapaaehtoisesta" jakamisesta kahtia on saavuttanut kaupungin diarin ja kaavaviranomaiset. Tästä saapui jo parin päivän kuluttua sen toimittamisesta kuittaus kirjaamosta. Myös samalla toimittamani omat kannaottoni yksityiskohtaisiin kaavamääräyksiin olivat tulleet kirjaamossa vastaanotetuiksi.
Sen sijaan kysymykset, jotka olin muistin varassa osoittanut kiinteistövirastolle vuokrasopmustamme, tai asemaamme tontin vuokraajana, koskien tontin mahdollisessa jakotilanteessa, ei mennyt perille. Muutaman viikon päästä tuli ilmoitus kiinteistövirastolta, että siirtolapuutarhatonttien vuokrausta hoitaa Helsingissä rakennusvirasto. Olin jo kääntämässä kirjettämme uudelleen kirjaamoon, mutta seuraavana päivänä kaupungin kirjaamosta tuli viesti, että kirjeemme ja kysymyksemme on toimitettu rakennusvirastoon.
Nyt vain jäämme siis odottamaan vastauksia.
Sillä aikaa on pidetty pormestarin iltaa Paloheinässä ja lehdissä ollut juttuja, että Helsinki tarvitsee tonttimaata lisää kaavoitukseen ja Tuomarinkylän ja Paloheinän tienoita katsellaan sillä silmällä. Ettei vain kohta olisi isompaa vastustettavaa, kuin entisten huussinalusten kaavoittaminen siirtolapuutarhamökkitonteiksi...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti