keskiviikko 15. helmikuuta 2012

Saunasta jo haaveillaan vaikka lunta tupruttaa

Viikonloppuna oli kevät edennyt jo niin pitkälle, että saunatoimikunta kokoontui meidän mökille miettimään, kuinka ensi kesän saunavuorot sijoitetaan kalenteriin. Monia muitakin asioita oli pohdittavana, eihän oltu vielä tänä vuonna nähty ennen tätä.
Kalevin, Pirjon ja Paulin kanssa, sekä siippojen Hennan, Heikin ja Sinikan kanssa, istuttiin rattoisasti talvista mökki-iltaa ja osa kävi koittamassa mökkisaunan löylyjä.
Vuorosuunnitelmakin saatiin luonnosteltua ensi kesäksi ja, jos lämmittäjiä löytyy riittävästi, saadaan ensi kesänä kylpeä mainiossa Pakilan saunassa muutama vuoro enemmän kuin viime vuonna.
Tämähän ratkeaa sitten, kun lämmittäjät pääsevät varailemaan näitä omia lämmitysvuorojaan kevätkokouksen jälkeen. Kevätkokous on Kalevin mukaan 25. maaliskuuta klo 14:00 alkaen, paikka ei ole vielä tiedossa. Kokouksen jälkeen lista on auki vanhoille ja uusille lämmittäjille. Hyviä vuoroja on jaossa entistä enemmän.
Jo tätä ennen voidaan tavata 4. maaliskuuta Pakilan kerhotalolla talvipäivän vietossa. Sisälle taloon ei tosin remontin keskeneräisyyden vuoksi vielä pääse, mutta jotain tuulensuojaa ja ainakin makkaraa on kuulemma luvassa.
Lunta tulee taivaan täydeltä ja kerääntyy sitä näköjään mökkien katoillekin niin paljon, että Ranen ja Jorman ilmoitus lumen pudotuksesta oli jo ilmestynyt ilmoitustauluille. Sieltä vain tilaamaan reippaita miehiä, kuka ei itse hirviä katolle kiivetä.
Hiihtokelit ei kun paranee ja ensi viikolla on oikein hiihtolomakin, että mekin työn raskaan raatajat pääsemme myös viikolla hiihtomajalle pullan syöntiin.
Nähdään siellä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti