maanantai 18. huhtikuuta 2011

Lumi suli, puro sanoi pulipuliNyt se sitten kevät tulee kiihtyvää vauhtia. Kohta ei vanha enää pysy perässä. Kukkia ilmaantuu sellaista vauhtia, että joka aamu on jotain uutta ja tulppaanin ja krookuksen kasvu on melkein hetkessä näkyvää.
Niin paljon kuin sitä lunta oli, vaan johonkin se nyt on häipynyt, eikä mitään hirmutulvia tullut. Jo toisen kerran peräkkäin kevät katsoi kiltisti allakasta, että vapuksi pitää saada paikat siististi kuiviksi ja kas, lumesta suuri osa näyttää lähteneen taivaalle.
Puutarhamme herää jo keväthyörinään. Ihan virallisestikin. Onhan Molokki ollut auki jo aprillipäivästä ja haketuspaikalla jo aika läjät risua.
Saunatoimikunta ahkeroi jo pääsiäisenä tulevaa saunakautta varten ja valmistelee kiuasta ja kevättalkoita, jotka ovat 7.5.2011 klo 11 alkaen. Laittakaa muistiin. Paikkoja siivoamaan ja laituria kantamaan tarvitaan paljon väkeä. Ja palkkiohan on se sama vanha ja ansaittu: kevään ensimmäinen löyly Helsingin ja Suomen ja maailman parhaassa saunassa.
Nähdään siellä!
Mutta sitä ennen Hyvää Pääsisäistä ja Hauskaa Vappua - mökillä, tietysti.

1 kommentti:

  1. No niin, lumi sulanut ja (hiekotus)pöly laskeutunut. Paluu kotipuutarhaan edessä. Jasmikkeet tuoksuvat vahvasti täällä eteläisellä puoliskolla.

    VastaaPoista