keskiviikko 21. huhtikuuta 2010

Saunaremontin kuulumisia VIII ym.

Saunalla oli viime viikonloppuna talkoot. Ja saatiin aikaiseksi. Piipun hattu on viimeinkin valettu. Saadaan pian styroxitulpat pois hormien päistä. Ja viemärit on asennettu. Potkittiin Markun kanssa sunnuntaina muoviputken liitoksia paikalleen ja iloisesti kurlutti vesi jo uusien hajulukkojen kautta. Maalaushommia ja muuta pientä virittelyä tuntuu riittävän aina vaan. Ovetkin on nyt saatu maalailtua. Vielä puuttuu ne löylyhuoneen uudet, futuristiset valot ja sitten ne hyllyt, jotka Mikko on luvannut suunnitella ja toteuttaa. Niin ja tietysti ne putkityöt, mutta putkimiehen pitäisi olla tänään jo työn touhussa. Niin että hyvältä näyttää. Hyvä me!
Kevät etenee ja kevätkukkia putkahtelee joka puolelta. Aikanaan, kun olin vielä vasta-alkaja työelämässä, lähetteli silloinen pomo Keski-Euroopasta työmatkoiltaan keväisin kortteja, joissa aina luki: "Täällä jo krookukset kukkivat!"
Silloin se sapetti, mutta nyt olen jo vuosia ajatellut: siellä ne on jo aikaa lakastuneet kun meillä taas kukkii krookukset!
Kasvihuoneessa on salaatit itäneet jo viikko sitten ja eilen huomasin, että nämä varhaisretiisitkin ovat jo ilmaantuneet.

1 kommentti:

  1. Kyllä mielenkiinnolla odotan ensimmäistä saunakertaa tänä vuonna. Niin paljon olet remontista kertonut, että on kiva nähdä tulos.

    VastaaPoista