perjantai 18. maaliskuuta 2011

Kevät tulla kellottaa

Ja Pakilan kevätkokous, joka on viikon päästä sunnuntaina, 27.3. 2011 klo 14 alkaen, kerhotalolla. Yhdistyksen jäsenkirjeet ovat jo tulleet ja kaikki ovat tietysti tarkasti lukeneet kokousaineiston läpi valmiina aktiiviseen keskusteluun.
Kokouksen jälkeen seuraa vielä tuiki tärkeä asia: saunan lämmitysvuoroja jaetaan. Saunatoimikunnan vetäjä on paikalla listan kanssa ja tavoitteena on saada lista kerralla täyteen, että saunan puuhamiehet ja -naiset voivat rauhassa keskittyä muuhun toimintaan kuin lämmittäjien metsästykseen. Viime vuosina tässä on aina onnistuttu, kiitos hyvän lämmittäjäporukan ja saunatoiminnassa vallitsevan hyvän porukkahengen.
Vielä nukkuu saunamme talviunta.


Saunatoimikunta on jo kokoontunut ja päättänyt sauna-ajat ja vuorot. Ne tulevat lähiaikoina näkyviin yhdistyksen nettisivuille. Vielä ne eivät siellä ole, joten en voi laittaa tähän linkkiä. Saunan toiminta tulee olemaan sitä perinteistä ja hyväksi havaittua, siis etupäässä saunomista. Mutta talkoitakin on luvassa. Niihin kutsutaan kaikki talkoista ja hyvästä seurasta pitävät. Saunan kevättalkoista aloitetaan, lauantaina 7. toukokuuta. Talkoiden jälkeen talkoolaiset pääsevät ilmaiseksi nauttimaan saunan löylyistä.
Myöhemmin kesällä on sitten suunnitteilla muitakin, erikoisempia talkoita, mutta niistä sitten myöhemmin lisää.
Nähdään viikon päästä sunnuntaina kerhotalolla ja muistakaa, lämmittäjät, tulle paikalle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti